Nyheter

En grønnere fremtid innen renhold

En grønnere fremtid innen renhold

I 2clean er vi opptatt av å redusere vår påvirkning på miljøet, og en effektiv måte å bidra til en mer bærekraftig verden er for oss å redusere bruken av kjemikalier. I tillegg til at det er bedre for miljøet, kan det også være fordelaktig for helsen din.

Hvorfor redusere kjemikalier?

Kjemikalier som brukes i rengjøringsmidler kan ha en negativ innvirkning på miljøet når det skylles ned i avløpet, ettersom det kan forurense vannet og skade dyrelivet i området. Ved å redusere bruken av disse kjemikaliene reduserer man naturligvis risikoen for skade, samt bidrar til å beskytte miljøet og bevare naturen rundt oss. Videre kan kjemikalier som finnes i vanlige rengjøringsmidler potensielt irritere huden, og forårsake allergiske reaksjoner. I mer sjeldne tilfeller kan det også føre til hodepine og svimmelhet.

Ny teknologi

Vi kan nå tilby intelligente renholdsmaskiner som er mer miljøvennlige ved at det bidrar til en mer effektiv og målrettet rengjøring. Ved bruk av doseringskontroll kan maskinene optimalisere rengjøringsprosessen og minimere behovet for unødvendig bruk av vann, rengjøringsmidler og energi. De nyeste maskinene på markedet har også et filtreringssystem som muliggjør gjenbruk av vann. Dette kan igjen redusere miljøbelastningen betydelig, samtidig som det fører til økt effektivitet og dermed kostnadsbesparelser. I tillegg bidrar intelligente renholdsmaskiner til bedre arbeidsforhold for våre ansatte, da de tar på seg de tyngste og mest repetitive oppgavene, og frigjør tid til mer komplekse oppgaver.

Vindusvask med ionisert vann

Vi tilbyr vindusvask med ionisert vann, som innebærer bruk av vann som er blitt behandlet for å fjerne urenheter og mineraler. Dette oppnås gjennom en prosess der vannet blir utsatt for en ioniseringsteknologi som skiller vannmolekylene fra mineralene og forurensningene. Det resulterende ioniserte vannet har deretter en høy renhetsgrad og er ideelt for rengjøring av vinduer.

Fordelene med å bruke ionisert vann til vindusvask er flere, spesielt med tanke på miljøet. Først og fremst eliminerer man behovet for å bruke kjemiske rengjøringsmidler, da det ioniserte vannet i seg selv er svært effektivt til å løse opp og fjerne skitt og smuss. Ionisert vann er naturlig og ikke-skadelig, og det etterlater ingen kjemikalier eller rester på vindusflatene, noe som gir en klarere og mer skinnende finish.

På lang sikt kan bruken av ionisert vann også bidra til å forlenge levetiden til vinduene, da fraværet av kjemikalier og rengjøringsmidler reduserer slitasjen og opphopingen av urenheter på overflaten.

 

Andre artikler

Strategisk oppkjøp

Strategisk oppkjøp

Vi er glade for å kunngjøre at 2clean har kjøpt Garcias Renhold! Oppkjøpet markerer en spennende fase i vår utvikling,…
En grønnere fremtid innen renhold

En grønnere fremtid innen renhold

I 2clean er vi opptatt av å redusere vår påvirkning på miljøet, og en effektiv måte å bidra til en…
2group henter Sindre Berstad som ny salgs- og markedsdirektør

2group henter Sindre Berstad som ny salgs- og markedsdirektør

2group har satt seg ambisiøse mål, og en ny salgs- og markedsdirektør er et av de første stegene i forbindelse…
Vårt arbeid for en mer rettferdig verden

Vårt arbeid for en mer rettferdig verden

Som et selskap er vi stolte av vårt arbeid knyttet til FNs bærekraftsmål nr 10, som handler om å redusere…